Riool verstopt

Heeft u het riool verstopt? Dan kan dat grote gevolgen hebben. Wanneer u dit probleem constateert is het prettig dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Daarom belt u Loodgieter in Castricum wanneer het riool verstopt zit. Ontdekt u midden in de nacht dat het riool verstopt zit of net wanneer u de volgende dag op vakantie wilt gaan? Geen probleem, neem direct contact met ons op en wij staan al binnen een uur bij u voor de deur. Onze firma is 24 uur per dag bereikbaar, elke dag van de week, 365 dagen lang. Ook met bijzondere feestdagen, zoals Kerst, zijn we er voor u. We weten namelijk dat een verstopt riool eigenlijk altijd gebeurt op het moment dat het u niet uitkomt en langdurig moeten wachten geen optie is.

Altijd vakwerk en 3 maanden garantie

Hoe we te werk gaan, dat is afhankelijk van de situatie. In veel gevallen maken we gebruik van moderne apparatuur om de precieze oorzaak vast te stellen, zoals camera-inspectie en/of rookdetectie. Zo voorkomen we dat er onnodig schade ontstaat, maar ook dat we snel kunnen werken. Zodra de oorzaak aan het licht is gekomen, kunnen we direct tot reparatie overgaan. Onze vakkundige loodgieters helpen u graag uit de brand. We leveren uitsluitend kwalitatief uitstekend vakwerk. U krijgt van ons ook 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Voordelige prijzen

Zowel voor vooronderzoek als voor de reparatie hanteren we voordelige prijzen. Zit uw riool verstopt? Voor slechts 149 euro ontstoppen we uw riool! Dat is inclusief camera-inspectie, voorrijkosten en btw. Dus, heeft u het riool verstopt zitten? Wacht dan niet langer. Onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn. Wilt u eens een kostenoverzicht ontvangen? Vraag dan een offerte aan op onze website https://loodgieterin.nl/ of maak gebruik van ons telefoonnummer.